تمامی دانشجویانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند میتوانند در زمان معین شده توسط سازمان سنجش جهت مشاوره و انتخاب رشته رایگان به دانشگاه مراجعه نمایند. قابل ذکر میباشد تمامی انتخاب رشته ها توسط اساتید با مرتبه علمی دکتری(استاد کامل(پروفسور) یا استادیار و دانش یار) صورت میپذیرد.

با کسب اطلاعات و آگاهی کامل با توجه به شرایط و امکانات دانشجو و اتکا به ظرفیت های موجود برای پذیرش میتوانید بهترین انتخاب را برای مقطع ارشد داشته باشید. اساتید و مشاوران دانشگاه کاوش که همگی جزو  اساتید باسابقه در چندین دانشگاه تراز اول کشور میباشند میتوانند شما را در این مسیر یاری نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.با نوجه به اینکه در ایام تعطیلات را پیش رو داریم میتوانید کارنامه خودر را به ایمیل های زیر ارجاع نمایید تا در اصرع وقت پس از مطالعه کارنامه با شما از طریق تلفن یا ایمیل تماس گرفته شود.

info@kavosh.ac.ir