❌سهم دانشگاههای استان در توسعه❗️
🔰نقش دانشگاه های با طراز فاخر بین المللی، و موسسات آموزش عالی استان در احداث مجتمع پتروشیمی #بندر_امیرآباد همچنان مغفول مانده است.
❇️دکتر محسن جهانشاهی رییس پژوهشکده فناوری نانو: وقتی در داخل استان دانشکده های فعال و اساتید مجرب در رشته های مهندسی نفت، مهندسی شیمی و پتروشیمی، مهندسی مکانیک، برق، عمران، صنایع…و حتی رشته های علوم پایه مرتبط با فعالیتهای مجتمع های پتروشیمی وجود دارند، چرا از این ظرفیت عظیم بهره نمی بریم.
✅مدیر قطب علمی فناوری نانو در آب کشور افزود: صنعت پتروشیمی از جمله صنایع با مصرف آب بالاست. آیا این مطالعات باز هم به دانشگاههای تهران واگذار شده است ؟!
✳️وی افزود: استفاده از ظرفیت اساتید مازندرانی در تصمیمات استان باور قلبی میخواهد و تنها راه توسعه پایدار استان و ایجاد اشتغال دانش_بنیان است.