سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای منصوب شد

دکتر ابراهیم صالحی عمران؛ رییس دانشگاه فنی و حرفه ای، طی حکمی در مورخ ۹۹/۰۷/۰۱ دکتر محسن جهانشاهی را به عنوان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب کرد. https://tvu.ac.ir/fa/547493

دکتر جهانشاهی متولد سال ۱۳۵۰، استاد تمام پایه ۳۰ مهندسی شیمی، فارغ التحصیل فوق دکتری نانو تکنولوژی از دانشگاه بیرمنگام انگلستان، مولف بیش از ۲۵۰ مقاله ISI، مجری ۴۰ طرح صنعتی و ۱۰ محصول بین المللی و ۱۵ کتاب می باشد. ایشان دارنده نشان ملی پژوهش، متخصص برتر جشنواره برترین های فناوری نانو و پژوهشگر برتر جشنواره های ملی پژوهش و فناوری است و دبیر شورای عالی ایمنی زیستی کشور، عضو هیأت ویژه توسعه فناوری نانو، مدیرکل فناوری های نوین سازمان محیط زیست و عضو شورای رأی واژگان نانو فناوری فرهنگستان زبان و ادب پارسی، عضو کمیته نانو تکنولوژی وزارت صمت از سوابق اجرایی دکتر جهانشاهی می باشد.

در سوابق علمی ایشان رییس کنفرانس نانو آب و محیط زیست مجمع آسیا و اقیانوسیه، رییس کمیته نانو فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و عضویت در هیأت أمنا و هیأت ممیزه دانشگاه های کشور، اجرای نخستین خط تولید صنعتی غشاهای پلیمری تصفیه آب در خاور میانه، مجری طرح های پژوهشی تصفیه پساب های کارخانجات زیتون و خمیر پایه، مجری پروژه غشا و الکترودهای پیل سوختی برای شناروهای زیر سطحی به چشم می خورد.