شروع به فعالیت دو تن از دانشجویان نخبه دانشگاه خانم مهندس غلامزاده و موبینی در بهترین و پیشرفته نرین پژوهشکده فناوری نانو مستقر در دانشگاه نوشیروانی بابل.

با حمایت های اساتید برجسته گروه مهندسی شیمی و نفت در مرحله اول دونفر از دانشجویان پروفسور محسن جهانشاهی(سرپرست و موسس پژوهشکده فناوری نانو، ریاست بنیادملی نخبگان)، پروفسور سیدعلی اصغر قریشی (معاونت پژوهشی دانشگاه نوشیروانی بابل)و دکتر مجید پیروی توانستند شایستگی حضور در بین فرهیختگان و اساتید علمی منطقه ای و فرا منطقه ای را پیدا کنند.

جناب پروفسور محسن جهانشاهی خبر از حضور ۶ نفر دیگر از بهترین دانشجویان دانشگاه کاوش را در این پژوهشکده داده اند و عنوان نموده اند این دانشجویان قابلیت رقابت با دانشجویان تمامی دانشگاه های سطح اول کشور را دارند و توانستند به خوبی از ظرفیت های موجود در دانشگاه کاوش استفاده کرده و خود را در بین اساتید برجسته کشور و حتی خاورمیانه و دنیا، دانشجویان نخبه مقطع دکتری ، پژوهشگران برتر کشوری قرار دهند و مطمئنا تجربه ای تاثیرگذار بر آینده این دانشجویان می باشد.