نقش و سهم دانشگاه های استان در توسعه کشور چقدر است!

نقش دانشگاه های با طراز فاخر بین المللی، و موسسات آموزش عالی استان در احداث مجتمع پتروشیمی #بندر_امیرآباد همچنان مغفول مانده است. دکتر محسن جهانشاهی رییس پژوهشکده فناوری نانو: وقتی در داخل استان دانشکده های فعال و اساتید مجرب در رشته های مهندسی نفت، مهندسی شیمی و پتروشیمی، مهندسی مکانیک، برق، عمران، صنایع…و حتی رشته های علوم پایه مرتبط با فعالیتهای مجتمع های پتروشیمی وجود دارند، چرا از این ظرفیت عظیم بهره نمی بریم.
مدیر قطب علمی فناوری نانو در آب کشور افزود: صنعت پتروشیمی از جمله صنایع با مصرف آب بالاست. آیا این مطالعات باز هم به دانشگاههای تهران واگذار شده است ؟!

وی افزود: استفاده از ظرفیت اساتید مازندرانی در تصمیمات استان باور قلبی میخواهد و تنها راه توسعه پایدار استان و ایجاد اشتغال دانش_بنیان است.

توصیه شده برای شما

دیدگاه خود را بنویسید