منوی دسته بندی

۷ راهکار برای رهایی از استرس

هفت راهکار کاربردی برای مقابله با استرس در شرایط امتحان آورده شده است:

1. برنامه‌ریزی دقیق: برای درس خواندن و مرور مطالب برنامه‌ریزی کنید تا از پراکندگی و فشار آخرین لحظات جلوگیری شود1.
  2. گفتگو کردن: در مورد ترس‌ها و نگرانی‌های خود با دوستان یا خانواده صحبت کنید تا استرس کاهش یابد1.
  3. مشاوره گرفتن: در صورت نیاز، از مشاوران تحصیلی یا روانشناسان کمک بگیرید تا راهکارهای موثرتری برای مدیریت استرس پیدا کنید2.
  4. مطالعه هوشمندانه: به جای خواندن طولانی و بی‌وقفه، با تکنیک‌های مطالعه موثر مانند خلاصه‌نویسی و تست‌زنی، یادگیری خود را بهینه کنید2.
  5. دوری از حواس‌پرتی: محیط مطالعه خود را از عوامل حواس‌پرتی مانند گوشی همراه، تلویزیون و سایر وسایل الکترونیکی پاکسازی کنید2.
  6. خواب کافی: اطمینان حاصل کنید که شب قبل از امتحان خواب کافی داشته باشید تا ذهن شما برای یادگیری و تمرکز آماده باشد2.
  7. تمرینات تنفسی: در زمان‌های استرس‌زا، تمرینات تنفس عمیق انجام دهید تا آرامش خود را بازیابید2.

این راهکارها می‌توانند به شما کمک کنند تا با استرس امتحان به شکل موثرتری مقابله کنید و تمرکز خود را حفظ نمایید.

عاطفه متولی – مشاور دانشجویی موسسه

salmani وب‌سایت