ضمن عرض تبریک و ارزوی توفیق روز افزون برای پذیرفته شدگان محترم جهت ثبت نام همراه داشتن مدارک ذیل در زمان ثبت نام الزامی میباشد و بدیهی میباشد و عدم مراجعه در زمان تعیین شده بمنزله انصراف تلقی میگردد.

? به اطلاع پذیرفته شدگان گرامی مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی کاوش می رساند این عزیزان می توانند در روزهای ۲۳ و ۲۶ شهریورماه از ساعت ۸ الی ۱۴ با در دست داشتن مدارک ذیل جهت ثبت نام به دانشگاه مراجعه فرمایند.

? مدارک لازم جهت ثبت‌نام:

۱- اصل مدرک یا گواهی نامه موقت پایان تحصیل دوره کارشناسی و سه نسخه کپی از این مدرک

( فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته حتما مدرک کاردانی خود را که معدل آن مقطع نیز در آن قید شده است، جهت ثبت نام ارائه نمایند.)

۲. فارغ التحصیلانی که زمان ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد، دانشجوی ترم آخر بوده اند باید فرم معدل را به انضمام گواهی فارغ التحصیلی ارائه نمایند.

۳- اصل شناسنامه و کارت ملی و سه نسخه کپی از همه صفحات

۴- هفت قطعه عکس ۴×۳ تمام رخ که اخیراً تهیه شده باشد (بدون پشت نویسی).

۵- مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران را مشخص نماید:

✅ کارت پایان خدمت

✅ کارت معافیت تکفل یا معافیت پزشکی دائم

✅ دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت

✅ مراجعه پذیرفته شدگان در حال خدمت نظام وظیفه به امور آموزش جهت دریافت نامه ترخیص از خدمت به حوزه اعزام کننده

زمان ثبت نام

از ۲۳  و ۲۶ شهریور ( از ساعت ۸ الی ۱۴)

آدرس : مازندران – محمودآباد – نسیم ۶۷٫۱ (ک سمت چپ)

تلفن تماس: ۴۴۷۳۴۲۵۰ – ۴۴۷۳۴۲۵۳ – ۴۴۷۳۴۷۶۰ – ۴۴۷۳۴۷۶۱