جناب آقای دکتر محسن جهانشاهی، عضو هیأت علمی و استاد تمام دانشگاه نوشیروانی بابل و موسسه غیرانتفاعی کاوش، بر اساس اعلام داده های منتشر شده از پایگاه طلایه داران علم تامسون رویتر (ISI) و همچنین بر مبنای تائید مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به دلیل ارایه استنادات بالای مقالات تحقیقاتی و به لحاظ داشتن سهم بسزایی در تولید و پیشرفت حوزه‌های تخصصی علم و فناوری در فهرست یک درصدی دانشمندان برتر جهان در سال۲۰۲۱ قرار گرفت.

🏆شایان ذکر است نامبرده بر اساس اعلام دانشگاه استنفورد که در دو سال متوالی ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ میلادی از سوی مجله علمی POLS منتشر شده است در فهرست دو درصدی دانشمندان برتر جهان نیز قرار گرفته بودند.

این موفقیت فاخر را به ایشان و خانواده بزرگ علم و فناوری کشور تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیقات روز افزون برایشان مسئلت می نماییم.